Μενου

Γενικά......................... Επικοινωνία.......................... Παρουσίαση......................Επικαιρότητα

28 Ιουν 2009

Επικαιρότητα

Με τις δύο συνεχόμενες νίκες τους οι ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ διασκέδασαν τις εντυπώσεις από την προηγούμενη κακή εμφάνιση και με "άλλον αέρα" συνεχίζουν την πορεία τους. Εν αναμονή των εξελίξεων στο θέμα του "ΟΤΤΟ" έχει παγώσει το θέμα του προπονητή, ο οποίος απέδειξε ότι τα καταφέρνει και εντός του γηπέδου παρ όλη την ηλικία του.

4 σχόλια:

  1. ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ .ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΟΤΗΤΑ.ΠΟΥ ΟΔΕΥΟΥΜΕ Ω ΑΔΕΡΦΙΑΑΑΑΑΑΑΑ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι παίκτες αφιερώνουν την δεύτερη σερί νίκη της ομάδος στους φίλαθλους χάρη στην υποστήριξη και την συμπαράσταση των οποίων η ομάδα έφερε την δεύτερη ΣΕΡΙ νίκη.
    Όπως αποδείχθηκε από τις ιατρικές εξετάσεις ο τραυματισμός του Λάζαρου ήταν επιπόλαιος και έτσι θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα. Ο προπονητής δήλωσε "ανακουφισμένος"
    Με αγωνία αναμένεται η επιστροφή του Παναγιώτη από μεγάλο πασίγνωστο θρησκευτικό κέντρο όπου είχε μεταβεί με εντολή της ομάδος για της παρακολούθηση σεμιναρίου σχετικού με την ανάνηψη τραυματισμένων αντιπάλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή